POTOP DE AMENZI! SOFERI SI BICICLISTI, SANCTIONATI DE POLITIA LOCALA TIMISOARA

0
937

Poliţiştii locali din Timişoara sunt în continuare cu ochii pe cei acre nu respectă legea, iar primii vizaţi sunt conducătorii auto.

În doar o săptămână, au fost date o sută de amenzi pentru şoferii care şi-au lăsat maşinile în locuri nepermise.

“În primul rând se acționează pentru depistarea șoferilor care pătrund cu autovehiculele în zona pietonală ori opresc sau staționează în zonele în care este amplasat indicatorul care restricționează aceste aspecte, dar și pentru depistarea bicicliștilor care circulă în perimetrul delimitat de indicatoarele care interzic accesul acestora în zona pietonală”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Nici bicicliştii nu au scăpat nesancţionaţi. 27 dintre ei s-au ales cu sancțiuni contravenționale pentru că au circulat cu bicicletele în zona centrală în care nu este permis acest lucru.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor care se deplasează în zona centrală în care sunt montate indicatoare care interzic circulația bicicletelor să respecte legislația în vigoare și să nu pătrundă în aceste zone deoarece riscă sancțiuni foarte mari, de până la 1.160 lei.

Același lucru este valabil și pentru conducătorii auto cărora le este interzis să pătrundă cu autovehiculele în zona pietonală, dar și să oprească sau să staționeze pe străzi pe care sunt amplasate indicatoare cu oprire sau staționare interzisă. (Sursa www.sursadevest.ro)