UN CARUTAS A RAMAS FARA MIJLOCUL DE TRANSPORT

0
754

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat în cursul zilei de joi încă o căruță, pe str. Bujorilor, conducătorului atelajului fiindu-i aplicată o amendă în valoare de 300 de lei.

De asemenea, vehiculul cu tracțiune animală a fost ridicat de reprezentanții SDM care l-au transportat la depozitul din Calea Șagului. De la demararea actiunilor de depistare și ridicare a căruțelor care circulă pe raza municipiului Timișoara fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara au fost ridicate peste zece vehicule cu tracțiune animală.

Pentru o perioadă de timp căruțașii au evitat să meargă prin Timișoara, dar în această perioadă au revenit, cu atât mai mult cu cât, odată cu venirea sezonului cald mulți cetățeni își fac curățenie prin găspodării ori au început să construiască în curți și contractează posesori de căruțe pentru a transporta deșeurile rezultate. Poliția Locală are în atenție însă acest fenomen și ori de câte ori constată în teren sau primește sesizări de la cetățeni referitoare la căruțe care se deplasează pe străzile orașului ia măsurile legale de sancționare și ridicare a acestora, cu atât mai mult cu cât aceste vehicule reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic. (Sursa www.observatordetimis.ro)