SCANDAL CU SPRAY LACRIMOGEN SI ETNOBOTANICE LANGA GARA DE NORD DIN TIMISOARA

0
866

Scandal în zona Gării de Nord din Timișoara. Un bărbat a atacat un tânăr cu spray lacrimogen și a fost nevoie de intervenția polițiștilor locali pentru a-l calma.

S-a întâmplat în seara zilei de duminică, în zona stației de taxi de pe Bd. Republicii. Un bărbat a atacat un tânăr cu spray lacrimogen, oamenii legii fiind nevoiți să intervină pentru a aplana conflictul.

„Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen spre un alt bărbat, cauzându-i acestuia din urmă iritații în zona feței. Agresorul a fost imediat imobilizat, iar la controlul corporal efectual asupra sa, pe lângă sprayul pe care îl avea la el, au mai fost găsite patru plicuri de nylon care conțineau resturi vegetale de culoare verde, din categoria etnobotanicelor”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cei doi au ajuns la sediul Poliției Locale, de unde au fost predați polițiștilor de la Secția 4, care au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de substanțe psihotrope, conform Legii 143/2000 republicată. (Sursa www.tion.ro)