MARCA ÎNCREDERII – SIMBOL AL ÎNCREDERII CETĂȚEANULUI, LA POLIȚIA LOCALĂ SECTOR 2

0
720

 InfoCons a inițiat Programul în vederea eliberarii Certificatului de Utilizare a Mărcii Programului Național de Protecția Consumatorilor – Marca Încrederii, în conformitate cu normele și standardele comunitare, Program ce se regăsește în majoritatea țărilor membre ale UE și nu numai prin Programe de evaluare, testare și promovare a produselor și serviciilor ce îndeplinesc normativele pentru a da încredere cetățeanului în calitatea lui de consumator.

   Poliția Locală Sector 2, în urma evaluării,  a primit dreptul de folosință al Mărcii Programului  Marca  Încrederii, pentru calitatea serviciilor furnizate pe parte de ordine publică și pază și apărare pentru protecția proprietăților și indivizilor.

Marca Încrederii aduce plus-valoare pentru produsele și serviciile de pe piața autorităților publice care beneficiază de o recunoaștere reală cu privire la respectarea drepturilor din perspectiva protecției consumatorilor cât și din punct de vedere al legislației naționale și europene.

Obiectivul acestui Program este de a promova, dezvolta și alinia produsele și serviciile de pe piața romanească (și serviciile din administrația publică), la standardele cerute de piețele internaționale.

Rolul important al acestui Program consta în procesul continuu de pregatire al celor care îl dețin în vederea integrării în structurile europene. Prioritățile procesului de integrare, incluse în cadrul acestui Program vizează protecția consumatorilor, informarea cetățenilor, promovarea produselor românești și lupta împotriva contrafacerilor, dar mai ales creșterea gradului de încredere a cetățeanului în piața națională și în structurile de administrație și administrative ale statului.

Mulțumim  A.N.P.C.P.P.S. Romania pentru încrederea acordată!