SUTE DE AMENZI PENTRU NESIMTITII TRAFICULUI DIN TIMISOARA!

0
814

Polițiștii locali au avut în atenție în ultima perioadă, în cadrul acțiunilor organizate, oprirea și staționarea autovehiculelor pe spațiile verzi și pe locurile destinate amenajării acestora de pe raza Municipiului Timișoara.

Astfel, au fost organizate verificări și au fost aplicate sancțiuni celor care și-au parcat mașinile pe străzi precum Vasile Pârvan, Piața Sf. Gheorghe, Socrate, P. Andronescu, Al. Sănătății, Diana, Ion Ghica, Labirint, Splaiul Spiru Haret, Narciselor, de-a lungul Canalului Bega, precum și în zonele de parcuri printre care Justiției și Rozelor.

Numai de la începutul acestei luni au fost aplicare celor surprinși că au oprit și staționat pe spații verzi și în zonele destinate amenajării spațiului verde un număr de 226 sancțiuni contravenționale.

Mai mult, Poliția Locală Timișoara a transmis Direcției de Mediu din cadrul Primăriei un număr de 30 de locații în care spațiul verde trebuie reamenajat fiind deteriorat în special ca urmare a parcărilor repetate, urmând ca de fiecare dată când identifică astfel de locații să le transmită celor care se ocupă cu amenajarea lor.

De asemenea, Poliția Locală atrage atenția conducătorilor auto că sancțiunile pentru oprirea și staționarea pe zonele sau spațiile verzi sau destinate amenajării în acest scop, prevăzute de HCL 371/2007 modificată, sunt între 500 și 1000 lei. (Sursa www.banatulazi.ro)