POLIȚIA LOCALA, DIN NOU IN CONTROL LA PIETARI: LAPTE COMERCIALIZAT IN PET-URI, CAI DE ACCES BLOCATE CU MARFA SI DOCUMENTE LIPSA, IN PIATA DIN CALEA GIROCULUI

0
538

După ce au ridicat sute de kilograme de alimente din Piaţa de Gros, în cadrul unui control efectuat săptămâna trecută, agenţii de la Poliţia Locală Timișoara au revenit pe teren pentru verificări, de data aceasta în piaţa din Calea Girocului. Lista de nereguli constatate de oamenii legii aici este şi ea destul de lungă, lucru care arată că mulţi din comercianţi cred că respectarea legii este opţională.

„Dintre comercianții verificați, la zece dintre aceștia au fost depistate nereguli, mai exact încălcări ale HCL 334/2002 privind regulamentul de piață, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni între 200 și 500 lei. Trei persoane au fost sancționate deoarece vindeau lapte și produse lactate în recipiente neconforme, din plastic, șase comercianți au fost sancționați deoarece blocau căile de acces printre standuri cu mărfuri și ambalaje, iar un vânzător nu a putut prezenta acte doveditoare de comerciant sau producător pentru marfă. Acțiunile în piețele agro-alimentare ale orașului vor continua și în perioada următoare, astfel încât să fie cuprinse toate locațiile din Municipiu, cu scopul desfășurării unui comerț legal, civilizat”, a informat Poliţia Locală. (Sursa www.voceatimisului.ro)