21 MAI – ZIUA POLIȚIEI LOCALE

0
662

Sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena este pentru Poliția Locală Ploiești prilej aniversar, ziua de 21 Mai fiind declarată prin Legea nr. 138/2015, Ziua Poliției Locale.

Astfel, Ziua polițiștilor locali – sărbătorită concomitent cu una dintre cele mai importante praznice ortodoxe – semnifică, alături de bucuria creștinească, sentimentul de încredere în valorile umane, moral-spirituale și istorice naționale.

Poliția Locală Ploiești marchează această sărbătoare, duminică, 21 mai 2017, începând cu ora 12:00, la sediul instituției din Bulevardul Independenței, nr. 21, prin activități de informare și prezentare a tehnicii din dotare, fiind o zi a porților deschise pentru toți cetățenii care vor să interacționeze și în acest mod cu polițiștii locali.

Și pentru că se apropie 1 Iunie – Ziua Copilului, polițiștii locali s-au gândit să invite alături de ei și să sărbătorească împreună, pe copiii Clubului sportiv ”Ambiția Mădălin”, care vor face o demonstrație de artă și măiestrie sportivă.

Cu această ocazie, dorim să mulțumim tuturor ploieștenilor pentru atitudinea civică și responsabilă pe care au manifestat-o întotdeauna, și le transmitem totodată, că vom fi și de acum încolo prezenți la datorie pentru a asigura ordinea și liniștea publică, pentru a aplica legea cu fermitate și intransigență, în litera și spiritul ei.