POLIȚIA LOCALĂ TÎRGU MUREȘ ,,RECIDIVEAZĂ” !

0
530

Pe parcursul săptămânii anterioare la sediul Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș a fost prezent domnul Florin Constantin Ene – noul director al structurii similare din municipiul Bacău, care a dorit să preia ,,modelul Tîrgu Mureș în frumosul oraș moldav, alegând conform afirmațiilor sale instituția noastră deoarece ,,reprezintă un etalon în plan național.

Contextual, oaspetelui nostru i-au fost prezentate structurile operative ale direcției, patrula canină, birourile de Poliție Locală din cartiere, cele două dispecerate, dotările, biroul de implementare a proceselor  verbale și nu în ultimul rând modul de acțiune al polițiștilor locali tîrgumureșeni și documentele întocmite în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Domnul director Ene a fost primit cu ocazia acestei vizite de către primarul municipiului – dr. Dorin Florea, respectiv consilierul  primarului – Claudiu Maior, prilej cu care și-a exprimat satisfacția privind colaborarea profesională pe toate palierele activității specifice și a mulțumit edilului șef pentru deschiderea de care au dat dovadă specialiștii noștri.

Menționăm că Poliția Locală Bacău este a IV-a structură polițienească ce se specializează în acest an la noi și a 42 instituție de profil din țară ce dorește să preia ,,modelul Tîrgu Mureș.