POLITISTII LA COAFOR!

0
760

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat în ultima perioadă o amplă acțiune care a vizat desfășurarea activității în cazul societăților comerciale care au ca obiect de activitate coafură și alte activități de înfrumusețare.

În urma verificărilor s-a constatat pe raza municipiului Timișoara funcționarea a 149 societăți comerciale care prestează astfel de servicii. Dintre acestea, 123 de societăți dețin acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale emis în baza OG 99/2000 de către Primăria Municipiului Timișoara, iar 26 societăți comerciale nu dețin acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale.

Au fost constatate nereguli în ceea ce privește vizarea anuală a acordului, neafișarea acestuia sau neconcordanțe între orarul aprobat și cel afișat. Polițiștii locali au încheiat 52 de procese verbale de constatare a contravențiilor în valoare totală de 17.100 lei.

De asemenea, în cazul societăților depistate cu nereguli, s-a dispus intrarea în legalitate de îndată. Societățile care nu dețin acord pentru desfășurarea exercițiilor comerciale emis de Primăria Municipiului Timișoara, cât și cele la care au fost constatate nereguli din punct de vedere comercial vor fi reverificate. (Sursa www.banatulazi.ro)