ESTE SĂPTĂMÂNA ALTFEL LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „MAICA DOMNULUI”!

0
648

Astăzi, 15.05.2017, Poliția Locală Sector 2 a fost gazdă pentru elevii Clasei pregătitoare B, ai Școlii Gimnaziale „Maica Domnului”, în cadrul  Programului „Școala altfel – Șă știi mai multe, să fii mai bun!”, pentru a descoperi secretele meseriei de polițist local.

Conducerea instituției a prezentat elevilor ce presupune munca polițiștilor locali, la Serviciile de Circulație, Ordine Publică, Protecția Mediului, Control Comercial și Disciplina în Construcții, activitate prezentată și în imagini. Elevii au vizitat sediul Poliției Locale Sector 2, Serviciile de Monitorizare și Supraveghere Video și expoziția organizată cu echipament și tehnică de luptă.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație le-au reamintit elevilor regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni şi de pasageri în autovehicule,  scopul fiind acela de a  reduce numărul de accidente rutiere în care sunt implicați elevi, creșterea gradului de educație rutieră și conştientizarea elevilor, cu privire la consecinţele nerespectării regulilor de circulaţie în proximitatea şcolilor.

Pentru implicarea lor în aceasta activitate, elevii au fost premiați cu diplome.