COPII, PREȚUIȚI VIAȚA!

0
571

Pentru Poliția Locală Sector 2 este important  să transmită copiilor capacitatea de a înțelege și de a prețui viața, de a adopta un comportament și o atitudine corectă în trafic.

Programul Poliției Locale Sector 2, derulat în unitățile de învățământ preeșcolar aflate în raza de competență, vizează învăţarea de către  copii a acestor comportamente în trafic, conștientizarea asupra consecințelor accidentelor rutiere,  reducerea numărului de accidente în care sunt implicați, recunoașterea semnelor de circulație și importanța respectării lor.

În cadrul fiecărei ore de educaţie rutieră copii din unitățile de învățământ preșcolar, au posibilitatea să vizioneze spoturi preventive şi prezentări, beneficiind de sfaturile, consultanţa şi experienţa în domeniul rutier, a reprezentanţilor Poliției Locale Sector 2.

Astăzi, 15.05.2017, polițiștii locali au răspuns întrebărilor puse de copiii preșcolari, din cadrul Grădiniței „Suflet de copil” și  le-au prezentat căteva reguli de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de  tineri pietoni. Copiii au aflat cât de important este să respecți normele de etică și conduită, să ai prieteni și să ai reacția corectă în cazul unui incident.

Vom reveni de fiecare dată,  cu plăcere, în acest colț de rai maramureșean!