FALSA AGENTIE DE MODELE NU MAI POATE ACOSTA TIMISORENII PE STRADA ALBA IULIA! POLITISTII LOCALI I-AU SUSPENDAT ACTIVITATEA

0
816

Îi știe toată lumea. Sunt zi de zi pe strada Alba Iulia și le promit tinerelor și tinerilor dornici să se afirme că-i fac modele. Sunt și părinți care au căzut în plasa lor.

Falsa agenție de modele a dat țeapă după țeapă și de ani de zile acționează în voie pe strada Alba Iulia. Acum, însă, Poliția Locală a intervenit. După ce a amendat de două ori societatea Next Hunting Advertising, căci acesta este în spatele celor ce recrutează “viitoare modele” în plină stradă, oamenii legii le-au suspendat acestora activitatea.

“Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au aplicat în aceste zile două sancțiuni contravenționale în cazul societății comerciale care efectuează activități de publicitate, activități pentru suport interpretare artistică și fotografiere în zona Alba Iulia din Timișoara. Deoarece s-a constatat că pentru ultima activitate menționată pentru care necesită aviz pentru desfășurarea exercițiilor comerciale societatea Next Hunting Advertising nu deține acord, în zilele de 8 și 9.05.2017, polițiștii locali au încheiat două procese verbale de constatare a contravențiilor cu amenzi în valoare de 1500 de lei, în conformitate cu OG 99/2000. Astfel, în urma celor două sancțiuni aplicate, s-a propus suspendarea activității societății pe o perioadă de 30 de zile”, au anunțat polițiștii locali.

Dacă în următoarele 30 de zile firma va obține avizele necesare, ea va putea funcționa în continuare, în ciuda faptului că a înșelat o mulțime de timișoreni și nu numai.

În urmă cu câteva zile timișoreanul Cristi Brâncovan, cunoscut pentru lupta pe care o duce împotriva hoților de buzunare, a realizat un material în care chiar un angajat al societății comerciale recunoaște că oamenii recrutați pe stradă sunt înșelați în momentul în care ajung să discute cu detalii legate de contract. (Sursa www.sursadevest.ro)