BOSCHETAR, IN TURUL EUROPEI! INCREDIBIL CE LE-A SPUS POLITISTILOR CARE L-AU PRINS LA CERSIT!

0
762

Un om al străzii i-a lăsat muți de uimire chiar și pe polițiștii locali din Timișoara!

Acesta este cunoscut de oamenii legii că apelează frecvent la mila publică, însă o lungă perioadă de timp a dispărut din vizorul polițiștilor. Și-a mutat însă activitate în Franța, Portugalia sau Spania, iar acum s-a reîntors la Timișoara! Omul străzii a luat în ultimii ani drumul Europei, iar de când s-a întors în Timișoara și-a făcut veacul prin zona Pieței 700. A fost însă, ridicat de polițiștii locali alături de alte persoane care apelează la mila publică și îi deranjează pe timișoreni. Acesta le-a spus polițiștilor că nu are de gând să mai stea prea mult prin Timișoara pentru că are planuri mari. Vrea să ajungă acum, în Anglia.

Bărbatul este cunoscut în oraș, din cauza unui defect la picioare și este cunoscut și de polițiștii locali chiar dinainte ca acesta să plece la cerșit în țări din occident.

”Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au acționat ieri în Piața 700 din Timișoara, unde au se afla un grup de persoane fără adăpost care și-au făcut un obicei din a frecventa perimetrul pieței, unde apelează la mila publică, consumă alcool și creează disconfort cetățenilor. Din grupul de opt persoane, face parte și un bărbat cu defect la picioare, care timp de mai mulți ani a fost plecat în Spania, Portugalia, Franța revenind recent în România, mai exact în Timișoara, în aceeași zonă frecventată și în urmă cu aproximativ 6-7 ani. Acesta a declarat că intenționează să plece din nou, de această dată în Anglia. Toți cei opt membri ai grupului au fost aduși la sediul Poliției Locale pentru a le fi întocmite fișe de identificare și pentru a fi introduși în baza de date, fiind ulterior predați Centrului Social de pe strada Telegrafului”, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Polițiștii locali spun că numărul cerșetorilor este mai mic în Timișoara decât în anii trecuți. De la începutul acestui an și până în prezent au fost depistate un număr de 275 persoane, față de 365 în aceeași perioadă a anului trecut. (Sursa www.sursadevest.ro)