DIRECȚIA POLIȚIA LOCALĂ TÎRGU MUREȘ – ETALON DE BUNE PRACTICI!

0
676

La începutul săptămânii în curs s-au aflat în instituția noastră trei colegi din cadrul Polițiilor Locale Reghin și Tîrnăveni pentru a se specializa și prelua modul de acțiune al cadrelor din structura de ,,Control Comercial.

Astfel, polițiștii locali Kecskes Ladislau și Kalaber Anna Maria – Poliția Locală Reghin, respectiv Szoke Francisc Levente – Poliția Locală Tîrnăveni, au fost consiliați profesional participând alături de specialiștii tîrgumureșeni în domeniu, la activitățile de control derulate la agenții economici de pe raza municipiului.

Cu această ocazie inspectorii sus menționați au accesat în totalitate procedurile noastre de lucru, punându-li-se la dispoziție și formularele standard de întocmit cu ocazia controalelor specifice.

Menționăm că în anul în curs, alte două delegații de la Ernei și Odorheiu-Secuiesc au preluat modelul de acțiune al Poliției Locale Tîrgu Mureș, fapt ce ne onorează iar contextual îi asigurăm pe polițiștii locali aparținând structurilor similare din țară de faptul că expertiza noastră le stă la dispoziție.