ÎNTÂLNIREA GRUPULUI DE LUCRU PRIVIND IMPLEMENTAREA POLITICILOR ANTIDROG LA NIVEL LOCAL

0
678

Poliția Locală Sector 2, în calitate de partener al Strategiei Locale Antidrog, a participat în ziua de 26 aprilie 2017,  la Întâlnirea anuală a grupului de lucru, organizată și găzduită de Primăria Sector 2, alături de toți partenerii implicați.

Domnul Primar al Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, în calitate de partener și gazdă,  a prezentat importanța implementării Strategiei Locale Antidrog și a evidențiat importanța colaborării dintre instituțiile de aplicare a legii și de prevenire și  combatere  în domeniul traficului de droguri.

A fost prezentat, de către  Coordonator CPECA Sector ,  D-na Mirela Ilona Tîrșolea, Raportul de evaluare al activităților din Planul de acțiune local pentru implementarea Strategiei Antidrog a Sectorului 2, pentru perioada 2014 -2016.

Directorul General al Poliției Locale Sector 2, Domnul Dobrilă Aurel, a prezentat Raportul de activitate al Poliției Locale Sector 2, pe toată durata implementării și rezultatele obținute.

Agenția Națională Antidrog, Primăria Sector 2, Consiliul Local Sector 2, DGASPC Sector 2, Poliția Locală Sector 2, Inspectoratul Școlar al Municipiului București – Sector 2, Poliția Sector 2, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Centrul Municipiului București de Resurse și Asistență Educațională, IGPR – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon, ARAS și  Color Mind, instituții partenere în implementarea strategiei și prezente la întâlnire, au arătat că prin schimbul de informații, confruntarea punctelor de vedere și a așteptărilor fiecărui partener, a devenit posibilă formarea unei imagini obiective asupra realității și implicit a situației operative din sectorul 2.

Suportul operațional  şi relaţiile dezvoltate pe parcursul programelor comune de prevenire și instruire au condus la dezvoltarea unui parteneriat de excepţie şi  realizarea unor proiecte comune menite să genereze preocupări la toate nivelurile.