RAZIE INTR-O PIATA DIN TIMISOARA. ZECI DE COMERCIANTI RAMASI FARA MARFA SI SUTE DE AMENZI!

0
611

TIMISOARA. Zona pietei Badea Cartan este de multa vreme inconjurata de comercianti care vand tot felul de produse fara a avea autorizatie. Desi politistii locali intervin in zona si ii amendeaza, vanzatorii de chilipiruri se intorc de fiecare data la fata locului.

Agentii de la Politia Locala au intervenit din nou vineri dimineata in apropierea pietei Badea Cartan pentru indepartarea comercintilor fara autorizatie. Acestia isi aseaza produsele pe paturi, dupa pod, pe strada Dacilor, dar si in zona pietei Petru Rares, pe linia de tramvai. Politistii au gasit 14 vanzatori de ocazie, pe care i-au lasat fara zeci de kilograme de marfa, in mare parte obiecte uzate.

Politistii locali ai impartit numai in ultima luna nu mai putin de 187 de amenzi vanzatorilor din aceasta zona a orasului, insa acestia nu se invata minte, si dupa ce marfa le este confiscata si primesc amenzi, a doua zi vin cu noi produse pe care le scot la vanzare.

Agentii ii avertizeaza pe timisoreni sa nu cumpere astfel de produse, unele dintre acestea fiind recuperate de vanzatorii de ocazie din pubelele de deseuri. (Sursa www.opiniatimisoarei)