PATRU TIMISORENI SURPRINSI DE BIG BROTHER CUM ARUNCA GUNOAIE PE STRADA

0
861

Imaginile rușinii! Patru timișoreni au fost amendați de polițiștii locali, după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere cum aruncă gunoaie la o rampă clandestină.

Oamenii legii au tot mai multe sesizări cu privire la rampele clandestine care sunt umplute de gunoaie de timișoreni. Cele mai recente: Piața Plevnei, lângă Parcul Gheorghe Doja.

„Deși locația a fost igienizată de fiecare dată de către reprezentanții Retim, existau persoane care abandonau în continuare gunoaie în locul respectiv, motiv pentru care s-a luat decizia amplasării unei camere video în zonă, pentru a fi depistați cei care încalcă legea. Astfel, după câteva zile și după mai multe igienizări ale locației, au fost depistate patru persoane care au abandonat deșeuri în Piața Plevnei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Fiecare s-a ales cu o amendă de câte 1.000 de lei. Atenție! Aruncarea de deșeuri pe domeniul public se sancționează cu amenzi între 500 și 1.000 de lei. Oamenii legii nu mai stau la discuții și dau amenzi maxime.

În această perioadă, în Timișoara se desfășoară și curățenia de primăvară. Tot ce aveți de făcut dacă vreți să scăpați de obiectele de care nu mai aveți nevoie este să urmăriți graficele Retim(Sursa www.tion.ro)