ADUNAREA GENERALĂ A FEDERAȚIEI NAȚIONALE A POLIȚIȘTILOR LOCALI CĂLIMĂNEȘTI, VÂLCEA 24 – 25 MARTIE 2017

0
576

Sâmbătă 25 martie a.c, a avut loc întâlnirea Adunării Generale  a Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, în Localitatea Călimănești, Județul Vâlcea. La ședință au participat reprezentanții asociațiilor membre și invitați, din partea Poliției Locale Călimănești : Domnul Primar Florinel Constantinescu și Domnul Cms. Șef Gabriel Salan, șeful Poliției Călimănești.

În cadrul întâlnirii au fost discutate următoarele teme:

  1. Bugetul FNPL 2016
  2. Aprobarea bilanțului contabil
  3. Aprobarea calendarului competițional sportiv, pentru aniversarea Zilei Poliției Locale, în zilele de 12 – 13 Mai 2017
  4. Prezentare Raport de activitate FNPL 2016
  5. Modificarea și completarea Statutului FNPL
  6. Diverse – demersuri legislative, drepturi salariale ale polițiștilor locali, prezentarea și semnarea Raportului comisiei de cenzori și Raportul de gestiune.

Concluzia Adunării Generale, a fost că Federația Națională a Polițiștilor Locali va continua demersurile începute, astfel încât orice Poliție Locală din România, să fie considerată un partener aflat pe poziţii de egalitate cu orice structură similară de ordine publică şi nu numai. Anul 2017 v-a fi anul creşterii gradului de vizibilitate pe plan național.