DE ZIUA MONDIALĂ A APEI POLIȚIA LOCALĂ A SALUBRIZAT ALBIA RÂULUI MUREȘ !

0
573

22 martie – Ziua Mondială a Apei a fost marcată de polițiștii locali tîrgumureșeni printr-o acțiune de salubrizare a ambelor maluri a râului Mureș, pe o porțiune de 2 km cuprinsă între Barajul de la Complexul de Sport și Agrement ,, Mureșul, respectiv ,, Podul Sîncraiului.

La activitate au participat în prezența consilierului primarului Claudiu Maior, 38 de polițiști locali ( n.n. mare parte dintre ei din timpul liber), precum și 8 persoane asistate social.

Plecând de la importanța resursei ce o reprezintă ,,apa dulce considerăm că este de datoria fiecăruia dintre noi să luăm toate măsurile necesare protejării cursurilor de apă și a pânzei freatice, sens în care îi rugăm pe concetățenii noștri să contribuie activ la funcționarea ecosistemelor și a circuitului apei în natură, condiție esențială pentru realizarea gestionării durabile a apei.

Menționăm că la solicitarea noastră, reprezentanții Apelor Române s-au angajat ca pe parcursul zilei de mâine (23.03.2017), să ridice cele două grămezi cu saci de gunoi depozitate la baza digului râului Mureș.

Mulțumim tuturor polițiștilor locali angrenați în acțiune, pentru spiritul civic de care au dat dovadă precum și exponenților mass-media autohtone care au surprins evenimentul.