TERENURI TRANSFORMATE IN GROPI DE GUNOI. POLITIA LOCALA IMPARTE AMENZI FIRMELOR

0
717

Mai multe firme din Timișoara au fost amendate zilele trecute de către polițiștii locali, pentru că nu și-au întreținut terenurile. Oamenii legii au pornit pe teren și au găsit gropi de gunoi pe mai multe terenuri neîntreținute.

Polițiștii locali au identificat terenurile nesalubrizate, neîntreținute și neîngrădite și au trimis somații proprietarilor. Cei care nu s-au conformat și nu au făcut curățenie au primit amenzi, cuprinse între 1.500 și 2.500 de lei, conform HCL 371/2007.

„Și în ultima săptămână au fost depistate terenuri neîntreținute de proprietari, opt dintre aceștia fiind identificați și sancționați cu câte 2.500 lei, deoarece, în calitate de persoane juridice, nu au salubrizat terenurile deținute pe străzile Gh. Barițiu, Pictor Ion Zaicu, L. Rebreanu, Grigore Alexandrescu, Aurel Pop și Augustin Coman. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că acțiunile de acest gen continuă și în perioada următoare, fiind efectuate periodic, pentru a-i determina pe proprietarii de terenuri să respecte legislația din domeniu, cu atât mai mult cu cât o dată cu încălzirea vremii, pe aceste terenuri va crește din abundență și vegetația, care trebuie cosită”, au transmis reprezentanții Poliției Locale. (Sursa www.tion.ro)