PRIMELE VEHICULE RIDICATE LA TIMISOARA: CARUTELE

0
984

Gata cu joaca! Polițiștii locali i-au avertizat deja pe căruțași că îi lasă fără vehicule dacă îi mai prind circulând pe străzile Timișoarei. Au trecut deja la treabă și au ridicat o căruță.

Vă reamintim, Societatea de Drumuri Municipale poate ridica din nou mașinile parcate ilegal în Timișoara. Oamenii legii i-au atenționat încă de la sfârșitul lunii trecute pe căruțași că vor reîncepe să ridice vehiculele cu tracțiune animală. Zis și făcut. Prima căruță a fost ridicată marți.

„Poliția Locală Timișoara a trecut la ridicarea căruțelor care circulă pe raza municipiului fără autorizație și în locuri în care acest lucru este interzis. În cursul zilei de ieri (n.r. marți), polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, aflați în patrulare în zona Calea Moșniței, au depistat un bărbat care se deplasa cu căruța fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei. Mai mult, cel în cauză transporta deșeuri pe care intenționa să le depoziteze pe marginea drumului. Acesta a fost sancționat conform HCL 251/2002 modificată, cu amendă de 300 de lei, fiind solicitat sprijinul reprezentanților SDM care au sosit la fața locului cu utilaje pentru ridicarea căruței, care a fost transportată ulterior la depozitul din Calea Șagului. Proprietarul căruței o va putea recupera după achitarea sancțiunii și a taxelor de depozitare către SDM”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii susțin că vor continua cu acțiunile de ridicare a căruțelor, deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule. (Sursa www.tion.ro)