NU ARUNCATI GUNOAIE PE STRADA, NU STITI DE UNDE VA VEDE BIG BROTHER!

0
685

Polițiștii locali și-au propus să-i amendeze pe toți cei ce sunt surprinși de camerele video aruncând gunoaie la colț de stradă. Primii doi „care au spart gheața” s-au ales deja cu amenzi, după ce au fost văzuți de agenți chiar din centrul de control de la sediul Poliției Locale.

Oamenii legii sunt cu ochii în continuare pe cei care formează rampe clandestine de gunoi. Se luptă cu nesimțirea unor timișoreni de ani buni, dar tot nu reușesc să stopeze fenomenul.

„Pe lângă acțiunile zilnice care au fost intensificate pentru depistarea persoanelor care aruncă deșeuri pe domeniul public, continuăm verificarea imaginilor de pe camerele video montate în locațiile în care sunt sesizări că se aruncă gunoaie în mod frecvent. Spre exemplu, un bărbat a fost sancționat cu 1.000 de lei după ce a fost identificat cu ajutorul camerelor video abandonând deșeuri pe str. Constantin Brăiloiu, colț cu Intrarea Martir Valentin Aparaschivei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cu doar câteva zile înainte, un alt bărbat a fost surprins pe când încerca să scape de câteva gunoaie. N-a mai avut răbdare să vină Curățenia de Primăvară și a aruncat crengi și alte resturi vegetale la colțul străzii.

„Alte două persoane identificate cu ajutorul camerelor au fost invitate la sediul Poliției Locale, urmând a le fi întocmite procese verbale de constatare a contravenției”, mai spun oamenii legii.

Atenție! Amenzile pornesc de la 500 de lei și pot ajunge și la 2.500 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. (Sursa www.tion.ro)