‘NU ARUNCA GUNOIUL, CA TE VAD!’ NESIMTITII CARE N-AU INTELES ASTA LA TIMISOARA!

0
826

     TIMISOARA. Politistii locali de la Serviciul de Protectia Mediului au dat, in ultimele zile nu mai putin de patru amenzi unor timisoreni care au aruncat deseuri in locuri neamenajate, pe strazile din Timisoara.

Un barbat va trebui sa plateasca o amenda de 1.000 de lei, dupa ce a fost identificat cu ajutorul camerelor video aruncand gunoaie la coltul marginea drumului, pe str. Contantin Brailoiu colt cu Intrarea Martir Valentin Aparaschivei, in zona Girocului.

Cu doar cateva zile inainte, un alt barbat a fost identificat si amendat, dupa ce a fost surprins de camere abandonand mai multe crengi si resturi vegetale la coltul blocului.

Politistii au reusit sa mai identifice alte doua persoane care au aruncat gunoiul la intamplare, iar cu totii au fost chemati acum la sediul Politiei Locale, unde li se vor intocmi actele de constatare.

Politia Locala Timisoara atrage din nou atentia ca au fost amplasate camere de filmat in diferite zone din oras si ca persoanele surprinse incalcand legislatia referitoare la abandonarea de deseuri si protectia mediului sunt pasibile de sanctiuni cuprinse intre 500 si 2500 de lei. (Sursa www.opiniatimisoarei.ro)