CUM PARCHEZI, ASA ITI ASTERNI! POLITIA LOCALA IMPARTE AMENZI IN CENTRUL TIMISOAREI

0
696

Dacă parcați pe străzile pietonale din centrul Timișoarei, așteptați-vă să vă întâlniți cu un polițist local. Oamenii legii s-au pus din nou să împartă amenzi șoferilor care încurcă pietonala cu parcarea.

Polițiștii locali susțin că acționează în continuare în zona centrală, pentru a-i prinde pe șoferii care calcă pe bec. În ultimele patru zile, agenții de la Serviciul Circulație Rutieră din cadrul Poliției Locale au găsit 71 de șoferi care au parcat pe străzile pietonale. Ei preferă strada Augustin Pacha, unde se poate intra foarte ușor cu mașina. Doar acolo au fost aplicate 43 de autocolante și au fost date 15 amenzi șoferilor care s-au prezentat la autoturisme.

„Alte zone în care au fost constatate astfel de probleme sunt Piața Sf. Gheorghe și str. Sergent Constantin Mușat. Polițiștii locali fac apel la cetățeni să respecte legislația în ceea ce privește oprirea, staționarea și pătrunderea în străzile cu acces interzis, pentru a evita astfel aplicarea de sancțiuni, care pot ajunge la 725 de lei și trei puncte penalizare la permis”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Vă reamintim, în urmă cu câteva zile, reporterul tion.ro a surprins mai multe mașini aliniate ca într-o parcare veritabilă pe strada pietonală Augustin Pacha. (Sursa www.tion.ro)