CAMPANIE DE PREVENIRE ȘI DESCURAJARE A FURTURILOR DE PE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN ȘI STAȚIILE DE AUTOBUZ

0
607

Poliția Locală Tîrgu Mureș a inițiat o campanie de prevenire a furturilor de pe  mijloacele de transport în comun, respectiv stațiile de autobuz, sens în care distribuie peste 1500 de pliante în limbile română și maghiară, călătorilor ce folosesc transportul  în comun pe raza municipiului Tîrgu Mureș.

De asemenea, patrule în uniformă și în civil  acționează în sensul reținerii hoților de buzunare și predării acestora instituțiilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Totodată, polițiștii locali ce dețin consola de supraveghere a domeniului public din cadrul Dispeceratului Integrat de Urgență ,,112” , respectiv Dispeceratul Propriu al Poliției Locale au fost instruiți să focalizeze dispozitivele video pe stațiile de autobuz iar pe baza imaginilor surprinse să dirijeze prin intermediul stațiilor de emisie-recepție patrulele din teren, pentru ai identifica și reține pe cei care sustrag bunurile cetățenilor.

Mulțumim pe această cale tîrgumureșenilor care de la declanșarea acțiunilor susmenționate, au apreciat și sprijinit eforturile noastre, înțelegând totodată că documentarea infracțională nu este atributul Poliției Locale.