POLIȚIA LOCALĂ – GEST CARITABIL !

0
520

La finele săptămânii trecute din inițiativa cadrelor Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș, s-a derulat o acțiune constând în donații destinate celor          9 familii nevoiașe, ce sunt instalate în locuințe improvizate pe malul râului Mureș, în spatele societății ,,Eurobet.

Astfel,  le-au fost  dăruite membrilor comunității în cauză, haine și încălțăminte iar din donațiile în bani făcute de către polițiștii locali s-au achiziționat și oferit produse alimentare precum: făină, ulei, zahăr, conserve de carne, mezeluri, legume, fructe etc.. 

Menționăm că astfel de acțiuni de susținere a familiilor nevoiașe au fost realizate și în anii precedenți, principalul motiv pentru care acestea sunt sprijinite, fiind acela că fac eforturi deosebite  pentru a-și menține cei 27 de minori în structurile instituționalizate de învățământ și nu se înregistrează cu activități de natură contravențională și/sau infracțională.

Mulțumim pe această cale, tuturor polițiștilor locali tîrgumureșeni care și-au adus contribuția la reușita acțiunii caritabile.