HOȚI DE MAȘINI CU BULETIN PROASPĂT AU FURAT O MAȘINĂ ȘI AU CONDUS-O PÂNĂ ÎN PIAȚA LIBERTĂȚII

0
553

Polițiștii locali din Timișoara au avut de furcă, în noaptea de luni spre marți, cu doi adolescenți de 14 și 16 ani puși pe distracție. Cei doi au furat o mașină de pe strada Gheorghe Lazăr și au pornit cu ea spre centrul orașului, parcând-o fix în Piața Libertății.

Imediat după miezul nopții, polițiștii locali care patrulau prin centrul orașului au avut parte de o surpriză, în Piața Libertății. Un tânăr conducea încet prin piață un autoturism care s-a dovedit a fi furat. Când oamenii legii s-au apropiat de mașină, cei doi tineri care se aflau în ea au rupt-o la fugă, spre Unirii. Polițiștii i-au prins imediat și i-au reținut.

„În urma legitimării, s-a stabilit că persoanele în cauză se numesc P.C., de 16 ani, și P.F., de 14 ani, ambii din Lupeni, Hunedoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite mai multe chei fixe, una inelară și șurubelnițe. Întrebați de ce au fugit de patrula de polițiști locali, cei doi au declarat că au găsit autovehiculul marca Fiat pe str. Gheorghe Lazăr nr. 8 pornit și cu cheia în contact și, profitând de neatenția proprietarului, au furat autovehiculul”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cei doi adolescenți au ajuns la Secția 1 de Poliție, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de autoturisme. Între timp, proprietarul mașinii s-a prezentat și el la Secția 1, unde a depus plângere pentru furt. (Sursa Tion.ro)