HOȚ PRINS DE POLIȚIȘTII LOCALI DUPĂ CE I-A FURAT TELEFONUL UNEI TINERE CARE A PARTICIPAT LA PROTESTUL DIN CENTRUL TIMIȘOAREI

0
637

O tânără care a participat miercuri seara la protestul din Piața Operei a rămas fără telefonul mobil. Hoțul i l-a „șutit” după ce fata plecase la protest.

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în zona centrală a municipiului, au observat, în jurul orei 21.50, un bărbat care alerga dinspre Piața Huniade spre str. Lucian Blaga, urmărit de o tânără care striga ”Hoțul!”. Polițiștii locali au fugit după ei, cel acuzat fiind imediat imobilizat. Deoarece opunea rezistență și era extrem de agitat s-a trecut la încătușarea acestuia. La controlul corporal sumar efectuat asupra tânărului a fost găsit un telefon mobil. Tânărul a fost identificat în persoana lui S.I., de 18 ani, cu domiciliul în Timișoara. Partea vătămată, care a declarat că telefonul mobil găsit asupra tânărului îi aparține, are 25 de ani și este din Iași. Referitor la telefonul mobil, un martor a apelat numărul indicat de tânără, iar telefonul a sunat chiar în buzunarul barbatului reținut și pe care victima a declarat că suspectul i l-ar fi sustras în timp ce îl avea în mână.

Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. (Sursa Ziuadevest.ro) Potrivit Tion.ro, hotul care i-a furat telefonul unei protestatare a fost acuzat de talharie.