AMENZI DE 10.500 LEI PENTRU ALTI NESIMTITI CARE ARUNCA GUNOAIE PE STRADA

0
758

O zi, 12 amenzi. Polițiștii locali timisoreni continuă acțiunile pentru identificarea celor care aruncă deșeuri pe străzi și formează rampe clandestine pe domeniul public. În ultimele săptămâni, tot mai mulți timișoreni au fost prinși în… ofsaid.
Polițiștii locali au prins, marți, într-o singură zi, nu mai puțin de 12 persoane care aruncat diverse deșeuri pe domeniul public. S-a întâmplat pe străzi precum I. Văcărescu, Petru Rareș, Intrarea Neptun, Martir Marius Ciopec, Aștrilor, Versului, Teiului, Brândușei, Oravița, Istvan Andrei, Constantin Rădulescu Motru și Tata Oancea.

„Cei sancționați și-au recunoscut faptele, unii dintre ei au declarat că vor lua măsuri de curățare a locațiilor, iar alții au recunoscut că au fost plătiți să transporte deșeurile și le-au lăsat pe domeniul public”, transmit reprezentanții Poliției Locale. Amenzile au ajuns la 10.500 lei. Potrivit HCL 371/2007, sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public pornesc de la 500, dar pot ajunge până la 2.500 lei. (Sursa Debanat.ro)