TIMIȘORENI, AMENDAȚI PENTRU CĂ ȘI-AU ARUNCAT GUNOAIELE ÎN RAMPELE CLANDESTINE DIN ORAȘ!

0
601

A început lupta împotriva timișorenilor care aruncă gunoaiele în alte locuri decât cele autorizate. Rampele clandestine din oraș i-au pus pe jar pe polițiștii locali care au început amendarea timișorenilor care aruncă deșeuri la voia întâmplării.

Polițiștii locali au continuat în aceste zile verificările pe linie de protecția mediului, cu scopul de a depista persoanele care abandonează deșeuri pe domeniul public formând astfel rampe clandestine pe domeniul public, rampe care dau un aspect inestetic orașului”, spun polițiștii locali.

În urma acestei acțiuni, trei persoane au fost sancționate. Spre exemplu, o femeie a fost amendată cu 1.000 de lei deoarece a abandonat deșeuri din construcții, la intersecția străzilor Alexandru Vaida Voievod cu Mehadia. Cu aceeași sancțiune s-a ales o altă femeie care a abandonat deșeuri pe strada Burebista, la fel și un bărbat care a abadonat resturi precum ambalaje din carton în dreptul unui transformator electric tot de pe strada Mehadia.

Poliția Locală acționează zilnic pentru depistarea persoanelor care nu respectă legislația în domeniu, atrăgând din nou atenția că sancțiunile pentru acest gen de fapte se încadrează între 500 și pot ajunge până la 2500 lei, iar cei depistați vor fi sancționați drastic”, mai spun reprezentanții Poliției Locale. (Sursa Sursadevest.ro)