FARA INDULGENTE! AMENZI MAXIME PENTRU CEI CARE ARUNCA GUNOAIE PE STRAZILE TIMISOAREI

0
677

Timișorenii care-și bat joc de bunul public vor fi sancționați cu amenzi maxime. Fenomenul rampelor clandestine capătă o amploare tot mai mare în Timișoara, așa că polițiștii locali spun gata cu indulgențele. Atenție! Funcționează și camerele video de pe străzi!

Joi, un bărbat s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, pentru că a aruncat resturi de la lucrări de construcții pe str. C. Darwin. Aceeași amendă a primit-o și un timișorean care a decis să-și lase resturile din materiale plastice pe strada Miorița, iar o femeie care locuiește pe Sirius și-a aruncat resturile din materiale de construcții și din lemn la colțul străzii. Femeia și-a ridicat gunoaiele și a plecat, dar nu înainte de a semna procesul verbal.

„Au mai fost aplicate alte patru sancțiuni pentru abandonarea de deșeuri pe str. Mătăsarilor și Arieș, două dintre amenzi fiind aplicate la persoane juridice, care au fost sancționate cu câte 2.500 de lei. În timpul patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai identificat rampe clandestine de deșeuri formate pe străzile Alexandru Vaida Voievod, Nicolae Iliescu, Martir Jugănaru colț cu Salcâmilor, Dâmbovița colț cu Dreptatea și pe strada Diana”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Oamenii legii atrag atenția că cei care vor fi prinși aruncând gunoaie pe domeniul public riscă sancțiuni între 500 și 2.500 de lei și fac apel la timișoreni să respecte legislația și să mențină Timișoara un oraș curat și civilizat. (Sursa Tion.ro)