ALT WEEKEND, ACEEAȘI DISTRACȚIE: TINERI „SĂLTAȚI” DE POLIȚIA LOCALĂ PENTRU CĂ SE DROGAU PE STRADĂ

0
617

Consumul de droguri pare să fie una din metodele preferate de relaxare pentru tinerii din Timișoara. Astfel, și în acest weekend agenții de la Poliția Locală au prins mai mulți tineri care au atras atenția asupra lor pentru că se comportau ciudat.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au depistat sâmbătă, în jurul orei 14.30, în stația RATT Războieni, trei persoane care aveau un comportament suspect, mai exact se sprijineau de gardul școlii generale din apropriere, iar unul dintre ei era căzut jos și stăteau cu spatele rezemat de gardul unității de învățământ. În urma legitimării s-a stabilit că persoanele în cauză se numesc T.O., de 26 de ani, R. V., tot de 26 de ani și D.O., de 34 de ani, toți cu domiciliul în Timișoara.

În urma controlului corporal sumar asupra tinerilor au fost descoperite un plic de nylon conținând fragmente vegetale ce păreau a fi etnobotanice și mai multe țigarete făcute manual. Cei trei au povestit că veneau dinspre Gara de Nord spre Ronaț pentru a se întâlni cu un alt tânăr, dar că unuia dintre ei i s-a făcut rău și de aceea se aflau în stație. Ei au mai declarat că au cumpărat pliculețul cu etnobotanice cu suma de 50 de lei de la o persoană necunoscută, a anunțat direcția de pe strada Avram Imbroane. Tinerii au fost predați polițiștilor de la Secția 4 care vor continua cercetările. (Sursa Pressalert.ro)