POLITISTII LOCALI, CU OCHII DUPA SOFERII CARE AU AUTORIZATIA DE CIRCULATIE EXPIRATA

0
619

Mai mulți șoferi care se aflau la volanul mașinilor deși aveau autorizația de circulație expirată le-au dat de lucru oamenilor legii, în ultimele zile. Nu mai puțin de cinci persoane au fost prinse circulând neregulamentar.

Conform polițiștilor locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră tot mai mulți șoferi au fost depistați în ultima perioadă la volanul autovehiculelor cu numere provizorii, deși autorizația de circulație era expirată.

Un bărbat de 34 de ani care conducea pe strada Bucovinei a fost oprit de oamenii legii. Vehiculul său avea numere de înmatriculare provizorii, iar autorizația de circulație era expirată de două zile.

La fel s-a întâmplat și în cazul unui tânăr de 30 de ani care se afla la volanul mașinii pe strada Grigore T. Popa. Oamenii legii au văzut că avea numere de înmatriculare provizorii, dar autorizația de circulație era expirată.

O situație similară a avut loc și pe Calea Buziașului. De data aceasta a fost vorba despre o tânără, de 28 de ani, a cărei autorizație de circulație provizorie era expirată. La fel s-a întâmplat pe Calea Aradului cu o șoferiță de 30 de ani.

Oamenii legii au mai depistat și un tânăr de 26 de ani care circula pe Bulevardul Gen. Dragalina. Mașina pe care o conducea avea numere provizorii, dar autorizația de circulație era expirată de aproximativ o săptămână.

„În ultima perioadă tot mai multe persoane au fost depistate de polițiștii locali în astfel de situații, toate cazurile fiind predate pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Timișoara. Potrivit art. 334 din Codul Penal, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseşte cu închisoare sau cu amendă”, au transmis reprezentanții Poliției Locale. (sursa Tion.ro)