CU ETNOBOTANICE AU SCAPAT DE GRIJI, DAR AU DAT DE POLITISTII LOCALI!

0
720

Se țineau de ziduri ca să poată merge, așa că au fost luați imediat în vizor de polițiștii locali. Este vorba de doi tineri din Timiș, care au recunoscut că au „tras” etnobotanice, dintr-un motiv cât se poate de clar: ca să scape de griji!
Era ziua în amiaza mare, când, pe strada Războieni, polițiștii locali care își încheiaseră patrularea prin mijloacele de transport au văzut doi tineri care se clătinau pe picioare și, pentru a se putea deplasa, se sprijineau efectiv de ziduri.

Agenții i-au legitimat și au constatat că este vorba despre L.G., 21 de ani, din Timișoara, și R.P., 18 ani, din Săcălaz. Cei doi aveau asupra lor foițe de rulat țigarete, iar unul dintre ei avea și patru pliculețe goale și unul cu fragmente vegetale de culoare verde-oliv. El le-a spus polițiștilor că are etnobotanice și că „a tras câteva fumuri pentru că lucrul acesta mă face să mă scap de griji”. Tinerii au fost predați Secției 4 Poliție, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea categoriei de substanțe din care face parte conținutul plicurilor. (Sursa Debanat.ro)