EMOȚIONANT! BEBELUȘ VENIT PE LUME ÎNTR-UN ADĂPOST PENTRU OAMENII STRĂZII DIN TIMIȘOARA. UIMITOR CINE A FOST MOAȘA?

0
618

Sunt obișnuiți să intervină în diferite situații, să prindă hoți de buzunare sau să dea amenzi pentru deranjarea liniștii publice, însă polițistii locali mai au parte și de situașii surprinzătoare.

Așa s-a întâmplat și sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.00. La adăpostul pentru oamenii străzii din Str. Învățătorului a fost cazată o tânără însărcinată, iar la scurtă vreme, acesteia i-a venit sorocul să nască.

Cum totul s-a petrecut cu repeziciune, polițista aflată în serviciu de supraveghere la adăpost, Carmen Rușmir, a fost cea care a ajutat-o pe femeia de 32 de ani să aducă pe lume o fetiță, în timp ce colegul de patrulare a sunat la ambulanță.

Agenta de la Poliția Locală Timișoara a procedat la acordarea primului ajutor, a știut exact ce are de făcut după ce bebelușa s-a născut și a avut grijă de ea până la venirea medicilor. Atât mama, cât și copilul sunt în stare bună.

Polițista a mers mai apoi la spital să se intereseze de cele două și să se asigure că misiunea ei s-a încheiat cu bine. (Sursa Opiniatimisoarei.ro)