ÎN ATENȚIA TÎRGUMUREȘENILOR !

0
612

Având în vedere căderile abundente de zăpadă, precum și viscolul înregistrat în cursul nopții de 05 – 06.01.2017, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș roagă tîrgumureșenii să acționeze în sensul curățării trotuarelor, prevenind astfel accidentările concetățenilor noștri.

Pe această cale, invocăm prevederile Hotărârii Consiliului Local nr. 20/2008, art.11 alin.1, conform căreia ,,proprietarii, administratorii și chiriașii imobilelor, sunt obligați să asigure curățenia trotuarelor, acoperișurilor, teraselor de zăpadă și gheață și să execute desfundarea rigolelor…. Neîndeplinirea acestor obligații conduce la sancțiuni aplicate de către cadrele Poliției Locale.

Contextual, specificăm faptul că depozitarea zăpezii se face la limita dintre carosabil și trotuar, fără acoperirea rigolelor, a gurilor de canal sau obturarea căilor de comunicație ( ex.treceri de pietoni, intrări în curți, alei etc).

Apelăm la spiritul civic caracteristic tîrgumureșenilor, reiterând solicitarea de a acționa în sensul celor sus-menționate.