TANAR PRINS FUMAND IN TRAMVAI, AMENDAT DE POLITISTII LOCALI

0
742

Fumatul este interzis în multe locuri în ultimul timp, chiar și în stațiile mijloacelor de transport în comun, dar un tânăr a hotărât să-și „urce” viciul cu el în tramvai. Tânărul a fumat, tacticos, în tramaviul numărul 4. Polițiștii locali, la fel de tacticoși, l-au amendat…

Tânărul a fumat seara, în jurul ore 21.40, în tramvaiul nr. 4, între stațiile Prefectură și Piața Traian. Polițiștii locali l-au văzut și l-au amendat, întrerupându-i relaxarea de seară. Tânărul a primit 100 de lei amendă.

Sancţiunile pentru fumat în spațiile închise sunt cuprinse între 100 lei și 500 lei pentru persoanele fizice, iar tânărul a primit minimul amenzii.

De la intrarea în vigoare a modificărilor legii, polițiștii locali timișoreni au aplicat un număr de 215 sancțiuni în valoare de 17.800 lei, cele mai multe fiind aplicate persoanelor care au fumat în stațiile RATT, în incinta piețelor agro-alimentare 700, Badea Cârțan și Iosefin, în parcuri lângă echipamentele de joacă pentru copii, la Gara de Nord în sala de așteptare și în alte locuri. (Sursa Tion.ro)