SCRISOARE CĂTRE POLIȚIILE LOCALE DIN ROMÂNIA

0
581

Dragii Moșului,

Vă felicit și imi exprim toată considerația față de dumneavoastră pentru buna cooperare și colaborare de care ați dat dovadă pe parcursul anului 2016, reușind astfel să dezvoltăm și să promovăm împreună imaginea polițiilor locale la nivel național, să creștem gradul de siguranță stradală și să combatem comportamentul antisocial.

Fiindcă ati înțeles importanța colaborării între polițiile locale și FNPLR, problemele se soluționează mai rapid, mai eficient, iar rezultatele nu întârzie să apară.

În calitate de Președinte al Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România,voi rămâne mereu alături de dumneavoastră, vă stau la dispoziție personal, vă ascult cu interes solicitările, vă îndrum și vă ajut în soluționarea problemelor sesizate, ori de cîte ori îmi solicitați acest lucru.

Dar Moșul vă roagă și el să respectați obligațiile ce vă revin față de semeni și comunitate, să respectați legile, să vă implicați activ în viața comunității și să aveți încredere în misiunea Poliției Locale.

Eu, Moș Crăciun, vă doresc să vă bucurați din plin de aceste realizări, de liniște și pace, să rămâneți uniți și atenți la nevoile cetățenilor!

Misiunea Moșului, pentru anul 2017, este să vă ofere mai multă siguranță, încredere, să atingă obiectivele propuse, astfel ca Poliția Locală să devină cel mai de încredere partener al cetățenilor!

Crăciun fericit, dragii Moșului!

Un an cât mai bun, cu cât mai puține probleme, cu multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!

Al dumneavoastră, Moș Crăciun.