POLITISTII LOCALI S-AU MOBILIZAT PENTRU O URMARIRE NOCTURNA: AU PRINS UN HOT DE FLORI

0
721

Jardinierele cu flori de pe podul Michelangelo îi atrag ca un magnet pe trecători. Un bărbat a vrut să le ducă acasă, dar n-a apucat, pentru că a fost prins de polițiștii locali.

În loc să se ducă acasă cu un ghiveci cu flori, un bărbat de 32 de ani s-a ales cu o amendă și este acuzat de furt. Oamenii legii l-au văzut pe tânăr pe camerele de supraveghere din trafic, sâmbătă seară, în jurul orei 20.30. S-au dus imediat după el.

„Cel în cauză a fost observat în momentul în care a sustras ghiveciul și a fugit spre Complexul Studențesc, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea acestuia, fiind anunțați de ceilalți polițiști locali. Bărbatul a fost reținut de o altă patrulă, pe strada Ofcea. Acesta a fost identificat în persoana lui C.G., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Omul le-a spus oamenilor legii că a luat florile „de prost”, ca să le ducă acasă. A ajuns la Secția 1, fiind acuzat de furt, și s-a ales și cu o amendă de 2.500 de lei, conform HCL 371/2007, pentru distrugerea materialului dendrofloricol. Mai mult, va trebui să și plătească societății Horticultura contravaloarea florilor furate de pe pod.

Vă reamintim, săptămâna trecută, polițiștii locali au mai prins un tânăr neamț care a vrut să distrugă jardinierele de pe Michelangelo. (Sursa Tion.ro)