POLITISTII LOCALI AU PRINS TREI HOTI DE BICICLETE, IN TIMP CE ACESTIA DADEAU LOVITURA IN ZONA MICHELANGELO DIN TIMISOARA

0
576

Polițiștii locali din Timișoara au prins trei hoți de biciclete chiar în timp ce aceștia dădeau lovitura. Cei trei erau pregătiți să fure o bicicletă dintr-o curte, și chiar o „conduceau” spre poartă, dar polițiștii i-au prins înainte ca aceștia să dispară cu vehiculul cu două roți.

Totul s-a întâmplat joi dimineață, la ora 7, atunci când oamenii se trezesc, iar hoții… acționează. Polițiștii locali patrulau în zona Michelangelo – Piața Leonardo da Vinci, când au observat cum două persoane au sărit gardul de la curtea imobilului cu nr. 5 de pe str. Corneliu Coposu. În afara gardului se afla un minor care ținea „de șase” și vorbea cu cei doi. Nu au avut multe de vorbit…

Polițiștii locali i-au luat ca din oală pe B.I., de 18 ani, cu domiciliul în Arad, P.C., tot de 18 ani, din comuna Birchiș, județul Arad, și L.R., de 14 ani, cu domiciliul în Arad și i-au predat la Secția 2.

„În momentul în care au fost surprinși, unul dintre cei doi tineri care au intrat în curte se îndrepta spre poartă ducând o bicicletă de culoare albastră, despre care persoana care locuiește în imobil, prezentă la fața locului, a confirmat că îi aparține. Cei trei au fost predați polițiștilor de la Secția 2 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara. (Sursa Tion.ro)