POLITISTII LOCALI AU FUGIT CAT O TURA DE STADION DUPA DOI HOTI

0
757

Doi hoți au dat atacul, în noaptea de marți spre miercuri, în centrul Timișoarei, chiar în pasajul pietonal din Piața Operei. N-au ajuns însă prea departe cu prada, pentru că polițiștii locali i-au prins, după ce i-au urmărit cam 500 de metri.

Oamenii legii i-au văzut pe cei doi cărând două bagaje voluminoase pe strada Alba Iulia, așa că s-au dus direct la ei. Cum au văzut că polițiștii se îndreaptă spre ei, cei doi hoți au luat-o la fugă. În bagaje aveau cabluri furate din pasajul pietonal din fața Operei.

„Polițiștii locali au pornit în urmărirea lor și i-au reținut la intersecția străzilor Coriolan Brediceanu cu Sf. Ioan, respectiv pe str. Iosif Nemoianu. Bărbații au fost identificați în persoana lui M.I., de 23 de ani, cu domiciliul în Runcu, județul Gorj, și S.M., de 20 de ani, cu domiciliul în Periam, Timiș”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Cei doi hoți le-au spus oamenilor legii că au luat cablurile electrice din subsolul de la pasajul din Piața Operei, pentru a le vinde și a face un ban. Au ajuns la Secția 1, fiind acuzați de furt. Cercetările continuă. (Sursa Tion.ro)