HOATELE DE BUZUNARE PRINSE DE POLITISTII LOCALI TIMIȘORENI

0
567

Hoatele de buzunare prinse de politistii locali la furat in tramvai raman in arest 30 de zile. Cele două femei surprinse de polițiști, după ce au sustras 2.000 de lei de la un bărbat, în tramvaiul 8, vor rămâne după gratii cel puțin 30 de zile, au decis magistrații timișoreni.

Schneider Ramona Iuliana (n.r. eliberată condiționat în martie 2016) și Covaci Adriana (n.r. recidivistă, sora Ramonei), în vârstă de 30, respectiv 34 de ani, au fost reținute de polițiști, în cursul zilei de vineri, după  ce au deposedat de peste 2.000 de lei un călător în tramvaiul 8. Magistrații au decis că cele două femei trebuie să rămână cel puțin încă 30 de zile în spatele gratiilor.

Alături de ele a fost reținut, tot pentru 30 de zile, și un bărbat, Căldăraș Dorel, în vârstă de 53 de ani. Acesta este bănuit că face parte din aceeași rețea de hoți de buzunare.

La reținerea celor trei persoane bănuite de furt a contribuit un procuror tânăr de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, care a intrat de ceva timp în lupta împotriva hoților din mijloacele de transport în comun. Acesta colaborează în strânsă legătură cu câțiva polițiști de la Secția 1. (sursa www.tion.ro)