POLIȚIA LOCALĂ – INTERVENȚIE OPERATIVĂ !

0
616

1. Eveniment rutier documentat de Poliția Locală

În data de 15.11.2016, în jurul orei 1600, organele de Poliție Rutieră din cadrul I.P.J. Mureș ne-au sesizat cu privire la faptul că pe str. Gheorghe Marinescu din Tîrgu Mureș a avut loc un accident de circulație, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, iar biciclistul implicat în eveniment a părăsit locul producerii accidentului.

Efectivele Poliției Locale aflate în teren au fost informate prin dispecerat cu privire la producerea evenimentului, desfășurându-se în acest sens activități de verificare și investigații.

În urma vizualizării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din cartierele Cornișa și 7 Noiembrie, care sunt racordate la „consola video instalată în dispeceratul propriu al Poliției Locale, s-a reușit obținerea unor date operative cu privire la autorul accidentului rutier. În scurt timp acesta a fost identificat de către lucrătorii Poliției Locale, condus la sediul instituției, unde ulterior a fost predat pe bază de proces-verbal, împreună cu materialul probator, organelor de poliție rutieră competente în vederea continuării cercetărilor.

Mulțumim pe această cale pentru colaborarea și sprijinul acordat agenților economici din zona de referință, în demersurile de identificare a autorului implicat în eveniment.

2. Prevenirea unei agresiuni cu violență

La data de 17.11.2016, în jurul orei  21.30, numita O.E.K., a sesizat ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Locale Tîrgu Mureș despre faptul că numitul K.R.M., concubinul acesteia revenit recent din străinătate a contactat-o telefonic, adresându-i injurii și amenințări cu moartea prin înjunghiere.

Echipajul de intervenție aflat în serviciu s-a deplasat operativ în locația menționată de O.E.K., depistând pe str. Morii un cetățean care corespundea descrierii și care s-a  dovedit ulterior că era suspectul în cauză. Cu ocazia efectuării percheziției corporale, asupra numitului K.R.M., a fost găsit un cuțit  tip ,,fluture, mâner de culoare vișinie, cu o lamă în lungime de  10 cm.

Polițiștii locali au trecut la încătușarea persoanei identificate, conducerea acesteia la sediul instituției, respectiv la  informarea Poliției Municipale, ulterior fiind luate măsuri legale pe cale de consecință.