RENUMELE POLIȚIEI LOCALE TÎRGU MUREȘ TRECE DIN NOU GRANIȚELE ȚĂRII

0
624

Joi, 10.11.2016, Direcția Poliția Locală Tîrgu Mureș a avut onoarea să primească la sediul instituției pe Olena Bartoshchak, studentă în anul V, la Facultatea de  Drept  din cadrul Universității ,,Yaroslav Mudryi – Ucraina, membră în conducerea filialei din țara vecină a Asociației Europene a Studenților în Drept (ELSA). Cea în cauză a fost însoțită de către Petra Alina Maria studentă a Universității ,,Petru Maior”din Tîrgu Mureș, ce face parte din aceeași asociație, respectiv un translator de limba engleză.

Oaspeții au fost interesați de structura organizatorică a Poliției Locale, iar cu această ocazie li s-au prezentat: modul de lucru al cadrelor instituției pe toate componentele date în competență prin Legea 155/2010, structura de voluntariat (n.n. la discuții fiind prezent și șeful acestei structuri), Dispeceratul propriu, echipamentul din dotare, patrula canină, respectiv cea ecvestră.

Pe această cale dorim să menționăm că personalul Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș este deschis oricărei colaborări , dornic de-a oferi cât mai multe informații celor interesați de acțiunile întreprinse de polițiștii locali și de a promova în plan național și internațional experiența acumulată de la înființare până în prezent.

Studenților grupați în ELSA le dorim succes în activitate și în profesia pe care urmează să o îmbrațișeze.