POLIȚIST LOCAL INCORUPTIBIL !

0
530

În data de 18.10.2016, în jurul orei 15.00, un echipaj de siguranță rutieră din cadrul Direcției Poliția Locală Tîrgu Mureș care executa serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului, a oprit în trafic un camion cu masa gabaritică de peste 3,5 tone, ce avea accesul interzis pe porțiunea respectivă de drum.

Agentul de poliție locală G.L.,  după ce s-a legitimat i-a solicitat conducătorului auto, în persoana numitului V.I., domiciliat în Sectorul Agricol Ilfov, să prezinte documentele, comunicându-i faptul că a încălcat o reglementare legală.

La prezentarea talonului mașinii și a foii de parcurs, șoferul a strecurat suma de 50 lei, sugerându-i polițistului local că dorește să-și ,,continue drumul.

Angajatul Poliției Locale în prezența colegului său cât și a unui martor (n.n. șofer de taxi) a raportat cazul telefonic, de urgență, conducerii instituției care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș.

Procurorul de caz s-a deplasat la fața locului însoțit de o echipă operativă, iar în urma analizei stării de fapt și de drept a dispus ,,controlul judiciar împotriva celui în cauză pentru comiterea infracțiunii de dare de mită.