SCHIMB DE EXPERIENȚĂ LA ZRENJANIN – SERBIA ȘI LOCURI MERITORII PENTRU POLIȚIȘTII LOCALI TIMIȘORENI LA CONCURSUL DE GOLF ORGANIZAT CU ACEASTĂ OCAZIE

0
614

În cursul lunii septembrie o delegație formată din 16 polițiști, cei mai multi dintre acestia fiind politisti locali, membrii IPA Regiunea 1 Timiș, s-au deplasat în orașul Zrenjanin din Serbia la invitația IPA Regiunea Zrenjanin în vederea efectuării unui schimb de experiență.

În cadrul programului s-au discutat aspecte de interes operativ, s-au schimbat informatii referitoare la modul de lucru al politistilor din cele doua tari stabilindu-se astfel de intalniri si pe viitor.

In cadrul intalnirii a fost organizată și o competitie între polițiști la disciplina golf, in urma probelor polițiștii locali timișoreni, membrii IPA, au ocupat locuri meritorii cu atat mai mult cu cât golful este un sport mai puțin practicat în rândurile polițiștilor.

La clasamentul masculin locul I a fost ocupat de directorul Poliției Locale Timișoara Dorel Cojan, vicepreședinte IPA Regiunea 1 Timiș, locul II fiind ocupat de către Tilca Viorel din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timis,  locul III fiind obținut de către polițist local Peici Ovidiu.

În ceea ce privește clasamentul feminim s-a remarcat polițist local Nicoleta Ciontea, care a ocupat locul I, fiind urmată de către polițist local Muntiu Marilena care a obținut locul II, locul III în acest clasament fiind obținut de către polițist local Velicu Georgina.