INFORMARE

0
595

Stimați colegi,

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România vă informează că a încheiat, în luna octombrie a.c., un parteneriat cu Orange România, pentru a oferi tuturor Polițiilor Locale din țară, implicit personalului angajat, servicii de telefonie, internet, televiziune și echipamente la prețuri speciale.

Soluția completă Orange România, pe baza nevoilor polițiștilor locali și  personalului contractual, include servicii de voce și acces internet, internet mobil, internet fix și telefonie fixă precum și alte servicii – televiziune HD, wifi on board.

Ca urmare a acestui parteneriat, se oferă tarife speciale și pachete de oferte cu preț special celor care au deja abonamente Orange, precum și facilități suplimentare, atât pentru portarea numerelor din alte rețele cât și pentru abonamente noi.

Principalele elemente disponibile deja ale ofertei pot fi consultate pe paginile:

–          https://www.facebook.com/Federatia-Nationala-a-Politistilor-Locali-din-Romania-473012742854434/

–          https://fnpl.ro/.

Vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de pe aceste pagini, să descărcați ofertele și să le studiați. Este primul pas deocamdată, vor urma și alte promoții, precum și câteva oferte dedicate polițiștilor locali, oferte aflate deja în pregătire.

Dacă sunteți interesați să alegeți această schimbare, aveți o persoană de contact dedicată, care vă va răspunde pentru lămuriri: Dl. Liviu Ciobanu, Telefon: 0744 440 057.