VOLUNTARIAT PENTRU ECOLOGIZAREA SECTORULUI 2

0
496

Sâmbătă, 24 septembrie a.c, 127 de voluntari, din cadrul Poliției Locale Sector 2, Guvernului şi Parlamentului Local al Tinerilor Sector 2, ai Diviziei Civice Voluntare şi Corpul Polițiștilor Locali Voluntari, au strâns în numai câteva ore, aproximativ 150 m.c. de deşeuri aruncate pe spaţiile verzi de la intersecţia străzilor: Valea Jiului, Maior Vasile Băcilă şi Peisajului din cartierul Baicului şi din zona de protecţie adiacentă căii ferate de lângă Parcul „Ion Creangă” din cartierul cu acelaşi nume.

Evenimentul de ecologizare s-a desfăşurat în cadrul Proiectului naţional „Let’s Do It, România!” – Participă la Ziua de Curăţenie Naţională, organizat în parteneriat cu Primăria Sector 2.

Animați de simțul civic și   înarmaţi cu greble, lopeţi şi saci, voluntarii au adunat toate deşeurile aruncate în aceste zone.

Prin organizarea acestei acţiuni, domnul primar Toader Mugur Mihai a dorit să

sensibilizeze bucureştenii de toate vârstele de pericolul pe care îl reprezintă depozitarea necontrolată a deşeurilor, care duce la afectarea mediului înconjurător şi a calităţii vieţii.