POLIȚIȘTII LOCALI DIN TIMIȘOARA PATRULEAZĂ PE PISTELE AMENAJATE PENTRU BICICLIȘTI

0
573

Pentru a veni în sprijinul conducătorilor de vehicule pe două roți, șase polițiști locali patrulează, începând de săptămâna trecută, pe biciclete pe traseele de piste amenajate special pentru acestea. Astfel, pot fi luate măsurile legale în cazul autovehiculelor care opresc, staționează sau parchează pe pistele pentru bicicliști din oraș, cu atât mai mult cu cât zilnic există sesizări în acest sens la numărul de telefon special destinat bicicliștilor 0356.913.

Traseele pe care patrulează polițiștii locali pe biciclete sunt cele din zona Calea Buziașului – Soarelui, curpinzând și L. Rebreanu, Sudului, Martirilor, Complexul Sudențesc – Dan Păltinișanu, cuprinzând și străzile Cluj, Arieș, Ripensia, Michelangelo, și zona centrală cuprinzând Bdul Take Ionescu, IC Brătianu, Republicii, Brediceanu, Piatra Craiului, 16 Decembrie.

Reamintim că în ultimele luni au existat peste 60 de sesizări telefonice pe această linie și au fost aplicate în urma deplasării la aceste sesizări, precum și în urma constatărilor din teren ale polițiștilor locali un număr de 179 sancțiuni contravenționale conducătorilor de autovehicule care au fost depistați cu mașinile pe pistele special amenajate și marcate pentru circulația bicicletelor