POLIȚIA LOCALĂ GALAȚI – CINCI ANI DE ACTIVITATE

0
607

Pentru a marca cinci ani de la înfiinţare, la Galaţi, Poliţia Locală a organizat o serie de evenimente sportive, iar pe data de 20 mai, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” a avut loc momentul festiv dedicat Zilei Poliţiei Locale.

În cadrul acestei manifestări reprezentanţii structurilor aparţinând Ministerului Afacerilor Interne (Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Galaţi, Serviciul şi Sectorul Teritorial al Poliției de Frontieră Galați, Secția Regională de Poliție Transporturi), au primit diplome şi plachete aniversare din partea Poliţiei Locale. De asemenea, distincţii asemănătoare le-au fost înmânate şi reprezentanţilor unităţilor militare, Penitenciarului Galaţi, dar şi la o serie de sponsori.

Pentru activitatea desfăşurată în slujba comunităţii locale, pe parcursul anului 2015, poliţistul local Mihaela Oncioiu, a primit titlul de Poliţistul anului.

Pe scena Teatrul Muzical „Nae Leonard” au urcat rând pe rând şi câştigătorii manifestării sportive – Cupa Poliţiei Locale – eveniment ajuns în acest an la ediţia a III-a. După desfăşurarea celor şase discipline de concurs (fotbal, bowling, tenis de masă, tir, pescuit, atletism), la care au luat parte peste 140 de concurenţi, pe podium au urcat reprezentanţi de la următoarele structuri: IPJ, IJJ, ISU, Poliţia Locală, Penitenciar, Secția Regională de Poliție Transporturi Galați, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Galați.

Manifestarea dedicată Zilei Poliţiei Locale s-a încheiat cu un recital susţinut de cunoscuta interpretă de muzică populară Mioara Velicu. În scenă, alături de aceasta, s-au aflat şi dansatorii Ansamblului pentru Copii „Doiniţa Covurluiului” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.